Acasa_org

Partener Eu se naste ca o vointa a mai multor grupuri de dansatori de tango din Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara de a face accesibile cursurile de tango tuturor tinerilor din Romania, prin integrea lor in universitati sub forma de cursuri facultative de educatie non-formala.

Am plecat de la o constatare simpla: aproape 70% din studentii din universitatile din Romania nu frecventeaza orele de sport. Provocarea este de a redirectiona tinerii din cluburi, discoteci spre saloane de tango, centre culturale, campusuri universitare unde pot beneficia de o experienta culturala inedita si pot crea comunitati sociale sanatoase, prin participare sociala si identificare.

Scopul proiectului este de a convinge responsabilii de politici publice de importanta participarii tinerilor la ore de tango argentinian, prin promovarea aspectelelor fizice, sociale si culturale ale acestui dans.

Sigla TineretEU_flag_progryia_RO-01Tot educatie Nonformala

Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceast proiect reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Chestionar Studenti

You must specify a text.

Leave a Reply

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.